FNV Automation

Consultancy

Consultancy industriële automatisatie

FNV Automation staat u bij met jaren ervaring in de automatisatiesector. Wij verlenen advies voor industriële automatisatie. Ons gespecialiseerd team reikt ideeën en oplossingen aan voor al uw automatisatietoepassingen. Dit kan gaan van de automatisatie van productieprocessen door middel van PLC programmatie of SCADA. In dit gebied zijn we gespecialiseerd in Siemens PLC’s.

Automatisatie voeding

FNV Automation heeft ervaring in onder andere de chocoladesector voor het advies rond de automatisatie van het productieproces. Specifieker adviseren wij u omtrent de automatisatie van batch processen, eventueel gekoppeld aan een receptendatabase. Ook verlenen wij graag advies over de ontvangst van SAP-informatie in uw productieproces.


Automatisatie automotive

Binnen de automotivesector verlenen we automatisatieadvies rond conveyertechnieken en de automatisatie van transportbanden. We optimaliseren het proces van station tot station zodat zo veel mogelijk van het werk geautomatiseerd en gemonitord kan worden.


Automatisatie pharma

Advies voor industriële automatisatie is ook van toepassing binnen de pharmasector. Hierbij verlenen we oplossingen voor de automatisatie van batchprocessen, volledig conform de FDA-normering.


Automatisatie chemie

FNV Automation verleent advies bij optimalisatie van productieprocessen in de chemiesector. Binnen deze sector zijn we gespecialiseerd in automatisatie met al doel om energieverlangend te werken. Ook wordt hierbij rekening gehouden met andere milieumaatregelen. Zo kan met advies van FNV Automation de CO₂-uitstoot van uw bedrijf verlaagd worden.